Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Salade:
Kook de spitskool, taugé, prei en paprika eventueel in ruim kokend water met zout beetgaar, spoel ze onder koud water af en laat uitlekken.
Vermeng alle ingrediënten voor de salade.
Saus:
Vermeng de Knorr Sateh Saus met 1 1/4 dl water, het sjalotje, het citroensap, de sambal, zout en de ketjap en breng dit aan de kook.
Laat de saus ± 1 minuut zachtjes doorkoken, laat afkoelen en meng met de Culi-Naise.
Serveer de saus apart bij de salade.
Sicilia Citroensap
Sicilia, het enige citroensap dat ruikt zoals het smaakt: elk flesje Sicilia is namelijk voorzien van een unieke citroenoliecapsule.
Het sap is extra geurig, omdat er ook een beetje citroenolie uit de citroenschil in is verwerkt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Koolsalade met maïs, kalkoen en pindasaus