Kreeft met limoenmayonaise

Kreeft met limoenmayonaise

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kreeft vers uit het koelvak of diepvries
  • 2 dl mayonaise
  • 125 ml crème fraîche
  • 5 eetlepels limoensap bv uit een flesje
  • zwarte peper versgemalen
  • enkele sprietjes bieslook

Instructies

  • Verse kreeft of ontdooide kreeft met groot mes voorzichtig van kop tot staart halveren.
  • In kom mayonaise mengen met crème fraiche, 4-6 eetlepels limoensap en peper. Kreefthelften elk op groot bord leggen, limoenmayonaise erover scheppen.
  • Garneren met sprieten bieslook.

Notities / Tips / Wijnadvies

Een speciaal kreeftbestek komt bij het eten zeker van pas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus / Vis / Voorgerechten
Jaargetijde: Snel te maken