Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
 
 
Ingrediënten
- 500 g bloem
 - 250 ml melk
 - 100 g suiker
 - 80 g boter
 - 7 g instant gist
 - 1 theelepel(s) bakpoeder
 - 2 eetlepel(s) sesamzaadjes
 - 2 eetlepel(s) anijszaad
 - snufje zout
 - 1 ei
 
Extra:
- sesamzaad
 - 1 ei
 - beetje olie
 
Instructies
- Meng alles (behalve anijs en sesam)in een kom kneed tot een soepel deeg.
 - Voeg als je bijna klaar bent met kneden de sesam en anijs en kneed het er goed door heen.
 - Vet je handen in met een beetje olie en maak balletjes van het deeg, laat ze een uur in de oven rijzen(zie kaasuienbroodjes).
 - Bestrijk met ei en strooi er wat sesam op,bak ze op 200graden voor ongeveer 12min.
 
					