Krokante Kaasplakken
Snel en makkelijk te bereiden krokante kaasplakken, perfect als snack of bijgerecht.
Equipment
- diep bord
Instructies
- Klop het ei in een diep bord los met zout en peper.
- Wentel de plakken kaas eerst door het ei en dan door het paneermeel.
- Laat dit laagje even opstijven en herhaal het zo nodig.
- Verhit de boter in een ruime koekenpan, bak de plakken kaas in ± 1 minuut aan iedere kant bruin en serveer ze direct.
- Voeg tabasco toe aan het ei voor extra pit.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met een frisse salade of als onderdeel van een kaasplankje.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals een Chardonnay of een Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 15 g | Vet: 18 g | Zout: 1 g | Sugar: 1 g