Kruidenrolletje
Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten.
Samen opgerold tot een perfect voorgerecht.
Uit de Allerhande 2002
Equipment
- cocktailprikker
Ingrediënten
- 45 g walnoten gepelde
- 2 tortillawraps
- 100 g roomkaas naturel verse
- 15 g dille verse
- 13 g bieslook verse
- 15 g munt verse
Instructies
- Hak de walnoten grof.
- Verwarm de wraps in ca. 2 min. in een droge koekenpan.
- Leg de wraps op een snijplank en besmeer dik met de roomkaas.
- Strooi de walnoten erover.
- Verdeel de takjes dille en bieslook over het midden van de wrap.
- Pluk de blaadjes munt van de takjes en leg op de roomkaas.
- Bestrooi de wraps met peper en zout.
- Rol de wraps rond de vulling stevig op.
- Bewaar de wraps tot gebruik in plasticfolie in de koelkast.
- Haal de wraps uit de folie.
- Snijd de zijkanten van de rol.
- Snijd de rollen elk in 6 stukken.
- Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.