Kruidenrolletje

Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht. Uit de Allerhande 2002
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 45 g walnoten gepelde
  • 2 tortillawraps
  • 100 g roomkaas naturel verse
  • 15 g dille verse
  • 13 g bieslook verse
  • 15 g munt verse

Instructies

  • Hak de walnoten grof.
  • Verwarm de wraps in ca. 2 min. in een droge koekenpan.
  • Leg de wraps op een snijplank en besmeer dik met de roomkaas.
  • Strooi de walnoten erover.
  • Verdeel de takjes dille en bieslook over het midden van de wrap.
  • Pluk de blaadjes munt van de takjes en leg op de roomkaas.
  • Bestrooi de wraps met peper en zout.
  • Rol de wraps rond de vulling stevig op.
  • Bewaar de wraps tot gebruik in plasticfolie in de koelkast.
  • Haal de wraps uit de folie.
  • Snijd de zijkanten van de rol.
  • Snijd de rollen elk in 6 stukken.
  • Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Noten / Voorgerechten / Wraps
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch