Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ pakje boter
- 6 drumsticks
- 3 grote uien
- 2 theelepels sambal
- Grote scheut ketjap
- 1 theelepel knoflook
- 10 eetlepels donkerbruine suiker
- Rijst
Instructies
- Verhit de boter in een grote pan en laat het goed bruin worden.
- Bestrooi de drumsticks met peper en royaal zout.
- Bak de drumsticks knapperig bruin en haal ze uit de pan.
- Snijd de uien in grote stukken en voeg ze toe aan de pan.
- Voeg sambal, ketjap, knoflook en bruine suiker toe en meng alles goed.
- Doe de drumsticks terug in de pan en laat het geheel ongeveer 1 uur sudderen.
- Serveer met rijst en komkommer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichtzoete witte wijn zoals een Riesling of een Gewürztraminer past goed bij de pittige en zoete smaken van dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories: 480 kcal | koolhydraten: 38 g | Protein: 30 g | Vet: 21 g | Zout: 2.5 g | Sugar: 10 g