Kruidige Kalkoen Tandoori Wraps met Linzen
Equipment
Ingrediënten
- 1 blikje linzen 400 g, uitgelekt
- 2 groene paprika's in reepjes gesneden
- 2 tomaten in plakjes gesneden
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 300 g kalkoenfiletreepjes
- 1 eetlepel Indiase tandoori currypasta
- 4 wrap tortilla's glutenvrije indien nodig
- ½ pot mangochutney 340 g
Instructies
- Verwarm de linzen en laat ze uitlekken.
- Verhit de zonnebloemolie in een braadpan en bak de kalkoenfiletreepjes gedurende 5 minuten.
- Voeg de Indiase tandoori currypasta toe en bak nog 1 minuut mee.
- Voeg de gesneden paprika toe en bak gedurende 3 minuten.
- Roer de uitgelekte linzen erdoor en verwarm het geheel goed door.
- Verwarm de wrap tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel het kalkoen tandoori mengsel over de verwarmde tortilla's.
- Leg de plakjes tomaat erop en vouw de tortilla's dicht.
- Serveer de wraps met mangochutney aan de zijkant.
- Geniet van deze heerlijke en kruidige Kalkoen Tandoori Wraps met Linzen als een smaakvolle maaltijd.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 50 g | Protein: 25 g | Vet: 15 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 15 g