Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Water met zout aan de kook brengen en zeewolf zachtjes garen (± 8 minuten op ± 90°c)
Olie verwarmen en spinazie + halve ui wokken; op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.
Boter smelten, ½ ui mee fruiten, bloem toevoegen en garen.
Visbouillon en melk toevoegen en klontvrij roeren.
± 5 minuten zachtjes uitkoken en op smaak brengen.
Vis graatvrij maken.
Lasagnebladen op de bodem van de schaal.
Hierop spinazie, vis tomaat; hierop lasagnebladen.
Nogmaals 2 x garnituur opleggen.
Als laatste de bechamel en bestrooien met kaas.
Afbakken in voorverwarmde oven van 180°C ± 20 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Lasagne van zeewolf