Lauwwarme vissalade met dilleroom
Ingrediënten
Instructies
- De kabeljauw droogdeppen met keukenpapier en in blokjes snijden en marineren in de olijfolie, citroensap, zout en peper.
- De vis 30 minuten laten staan.
- Over elk bordje wat sla verdelen.
- Een sausje van de crème fraîche, dille op olie en zout en peper naar smaak een sausje kloppen.
- Intussen de asperges wassen en met de doperwtjes in een kleine geperforeerde schaal overdoen.
- De vis in een andere kleine geperforeerde schaal leggen en alles tegelijk 10 minuten op 100% stomen.
- De vis en de groenten iets laten afkoelen en over de sla verdelen.
- De saus er voorzichtig over druppelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Evt. serveren met stokbrood.
hetelucht: 110 °C
bereidingstijd: ca. 10 minuten
stoomtoevoer: 100%
bereidingstijd: ca. 10 minuten
stoomtoevoer: 100%