Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Oven op 220 °C voorverwarmen.
Bladerdeeg laten ontdooien.
Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden.
Ei loskloppen.
In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen.
Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel
vullen.
Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken.
Pakketjes in ca. 15 minuten in oven goudbruin en knapperig bakken.
In pan 1½ l koud water schenken.
Al roerend met garde zakje soep toevoegen.
Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 minuten laten koken.
Bosui in ringetjes snijden.
Soep over vier soepkommen verdelen.
Met bosui garneren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Lente uiensoep met bladerdeegpakketjes