Macaroni met Walnoten Rozijnen en Kruidenmix

Macaroni met Walnoten, Rozijnen en Kruidenmix

Probeer deze smaakvolle macaroni met walnoten, rozijnen en een kruidenmix van salie en basilicum voor een unieke twist!
Porties: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 150 gram grande pardano
  • 12 blaadjes salie
  • 2 takjes basilicum
  • 2 uien
  • 300 gram gehakt
  • 350 gram macaroni
  • 75 gram rozijnen
  • 75 gram walnoten

Instructies

  • Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de uien fijn en bak ze in een braadpan samen met het gehakt en de rozijnen.
  • Doe de walnoten, salie, basilicum en grande pardano in een hakmolen en hak fijn.
  • Voeg de fijngehakte mix de laatste 5 minuten toe aan het gehaktmengsel en roer goed door.
  • Doe de gekookte macaroni in een grote schaal en meng het gehaktmengsel erdoor.
  • Strooi geraspte grande pardano over het gerecht voor extra smaak.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met een frisse, droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc.

Voedingswaarden

Calories: 620 kcal | koolhydraten: 65 g | Protein: 25 g | Vet: 30 g | Zout: 2 mg | Sugar: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Noten / Pasta / Zuidvruchten
Land van herkomst Italië