Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kruid de varkensreepjes met Mexicaanse kruiden.
Verhit 25gr. boter in een pan met dikke bodem en fruit hierin de uien ca. 3 min.
Voeg de mais en bouillon toe en kook de soep ca. 15 min. op zacht vuur.
Verhit ondertussen 25 gr. boter in een koekepan en bak hierin de varkensreepjes in ca. 5 min. goudbruin en gaar.
Neem de varkensreepjes uit de pan.
Voeg de room aan de soep toe en breng deze opnieuw aan de kook.
Pureer de soep met de staafmixer en breng de soep op smaak met zout en peper.
Verdeel de soep en de varkensreepjes over 4 borden ( garneer elk bord met koriander). Lekker met tortillachips
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Maissoep met varkenreepjes