Makreel avocadobol
Allerhande 2002
Ingrediënten
- 1 Fougasse de Champaign afbakbrood
- 2 bosuitjes
- 200 g gerookte makreelfilet
- ½ pot guacamoledip a 300 ml
- 1 zakje rucolasla 30 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 220 °C.
- Brood op rooster leggen en in midden van oven in 6-8 minuten afbakken.
- Brood uit oven nemen en enkele minuten laten afkoelen.
- Intussen bosuitjes schoonmaken en in lengte in dunne repen snijden.
- Vis in stukken snijden.
- Broodbol opensnijden en aan beide zijden dik met avocadodip besmeren.
- Bosuitjes over onderste broodhelft strooien.
- Makreel en rucola erop leggen, afdekken met bovenste broodhelft.
Voedingswaarden
Calories: 1045 kcal | koolhydraten: 97 g | Protein: 39 g | Vet: 55 g