Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 liter runderbouillon pot of tablet
- 12 Premium crackers
- 3-4 eetlepels pesto alla Genovese Grand'Italia
- 3 eetlepels geraspte belegen Goudse kaas
- 1 eetlepel lichte sojasaus
- 2 eetlepels Marsala Wijn
Instructies
- Breng de runderbouillon aan de kook in een ruime pan.
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Bestrijk de Premium crackers royaal met pesto alla Genovese en strooi er geraspte belegen
- Goudse kaas over.
- Breng de bouillon op smaak met lichte sojasaus en voeg de Marsala Wijn toe.
- Plaats de crackers onder de hete grill en gratineer gedurende 3 minuten, of totdat de kaas
- gesmolten en lichtbruin is.
- Schep de geurige Marsala Bouillon in 4 diepe borden.
- Schik op de rand van elk bord 3 van de warme pesto-crostini.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer dit verrukkelijke voorgerecht direct en geniet van de combinatie van de rijke smaak
van Marsala Bouillon en de knapperige, smaakvolle pesto-crostini.
van Marsala Bouillon en de knapperige, smaakvolle pesto-crostini.