Mediterrane Visstoofpot
Equipment
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix 400 g
- 1 pak tomatenblokjes met knoflook 390 g
- 500 g zeewolffilet in grove stukken
- 4 eetlepels verse peterselie gesneden
Instructies
- Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten.
- Voeg de tomatenblokjes en 200 ml water toe.
- Voeg zout en peper naar smaak toe en breng het geheel op matig vuur aan de kook.
- Bestrooi de zeewolffilet met zout en peper.
- Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar.
- Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie.
- Serveer met stevige hompen maïsbrood.
Notities / Tips / Wijnadvies
Vervang de groentemix door een gesnipperde grote ui en een rode paprika in stukjes.