Mie met zalm en roerbakgroenten
Allerhande 2002
Equipment
Ingrediënten
- 250 g Chinese eiermie
- 2 x 200 g zalmfilet
- 2 eetlepels olie
- 400 g roerbakmix
- 1 zakje zwarte peper roerbaksaus
Instructies
- In pan ruim water met zout aan de kook brengen.
- Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Intussen zalmfilet in dobbelstenen snijden.
- In wok olie verhitten, groenten ca. 5 minuten roerbakken.
- Zalmblokjes erdoor scheppen, roerbaksaus en 1 dl heet water toevoegen.
- Saus aan de kook brengen, vuur laag draaien.
- Uitgelekte mie voorzichtig door groenten scheppen en nog 2 minuten mee warmen.
- Mie schotel over de borden verdelen.
Voedingswaarden
Calories: 790 kcal | koolhydraten: 104 g | Protein: 34 g | Vet: 26 g