Mie met zalm en roerbakgroenten

Allerhande 2002
Porties: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 250 g Chinese eiermie
  • 2 x 200 g zalmfilet
  • 2 eetlepels olie
  • 400 g roerbakmix
  • 1 zakje zwarte peper roerbaksaus

Instructies

  • In pan ruim water met zout aan de kook brengen.
  • Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Intussen zalmfilet in dobbelstenen snijden.
  • In wok olie verhitten, groenten ca. 5 minuten roerbakken.
  • Zalmblokjes erdoor scheppen, roerbaksaus en 1 dl heet water toevoegen.
  • Saus aan de kook brengen, vuur laag draaien.
  • Uitgelekte mie voorzichtig door groenten scheppen en nog 2 minuten mee warmen.
  • Mie schotel over de borden verdelen.

Voedingswaarden

Calories: 790 kcal | koolhydraten: 104 g | Protein: 34 g | Vet: 26 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Mie / Roerbakken / Wokken / Vis
Extra aanwijzing Snel te maken