Mini Broccolitaartjes
Ingrediënten
- 100 g broccoli
- 1 el Alpro Soya Bak en Braad
- 1 rode ui fijngesneden
- 1 tl kerriepoeder
- 1 tl garam masala
- 1 cm gember fijngesneden
- 1 teentje knoflook
- Snufje zout
- 2 el verse koriander
- ½ pak bladerdeeg 450 g
- 100 ml Alpro Soya Cuisine
- 2 el Alpro Soya Yofu Nature
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 °C of stand 4.
- Verdeel de broccoli in kleine roosjes en blancheer ze tot ze beetgaar zijn.
- Verhit Alpro Soya Bak en Braad in een pan en fruit de rode ui samen met de kruiden (kerriepoeder, garam masala, gember, knoflook) aan (zonder de korianderblaadjes).
- Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak nog 2 minuten.
- Meng de gesneden korianderblaadjes door het mengsel.
- Vet kleine taartvormpjes in met Alpro Soya Bak en Braad en leg een plakje bladerdeeg in elk vormpje.
- Prik met een vork gaatjes in de bodem.
- Verdeel het gekruide broccolimengsel over de taartvormpjes.
- Meng de Alpro Soya Cuisine met de Alpro Soya Yofu Nature en giet dit over de broccoli.
- Bak de taartjes gedurende 15 minuten en serveer direct.
Voedingswaarden
Calories: 130 kcal | koolhydraten: 11 g | Protein: 2 g | Vet: 8 g | Zout: 0.2 g | Sugar: 0.5 g