Miniwraps met gegrilde groenten
Equipment
Ingrediënten
- 1 kleine rode paprika
- 1 zakje stoneleeks
- 1 eetlepel olie
- 1 schaaltje aspergetips 100 g
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- 4 bloemtortilla's doorsnede 25 cm
- ½ zakje waterkers a 75 g
- 1 bakje Thousand Island dressing 100 g
Instructies
- Paprika in dunne reepjes snijden en kromme uiteinden eraf snijden.
- Van stoneleeks puntjes afsnijden en stoneleeks in stukken van 8 cm snijden.
- Grillpan verhitten tot gloeiend heet en dun bestrijken met olie.
- Aspergetips,paprika en stoneleeks in ca. 2 minuten mooi bruin en gaar roosteren, af en toe keren.
- Groenten in lage schaal scheppen, zout en peper erover strooien en laten afkoelen. Met behulp van klein bordje of kommetje uit elke tortilla drie rondjes met een
- doorsnede van ca. 10 cm snijden.
- In midden van elk tortillarondje reepjes groenten en takje waterkers leggen.
- Beetje dressing erover sprenkelen.
- Onderkant iets over vulling vouwen en zijkanten ook over vulling vouwen. Onderkanten omwikkelen met stukje bakpapier of aluminiumfolie.
Notities / Tips / Wijnadvies
bereidingstijd 20 minuten