Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Hapjespan
Ingrediënten
- 1 ui gesnipperd
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 blik kokosmelk 400 ml
- 1 zakje boontjesmix 250 g
- 2 schaaltjes groene aspergetips à 100 g
- 2 schaaltjes gekookt mosselvlees à 150 g
- 1 pak voorgebakken naanbrood 2 stuks
Instructies
- Verhit de olie in een hapjespan en fruit de gesnipperde ui gedurende 1 minuut.
- Strooi het kerriepoeder over de ui en bak nog eens 1 minuut mee.
- Voeg de kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toe aan de pan.
- Breng aan de kook en laat de groenten op matig vuur gedurende 3 minuten beetgaar koken.
- Schep het gekookte mosselvlees door de curry en verwarm nog eens 2 minuten.
- Breng de curry op smaak met zout en peper.
- Halveer de stukken naanbrood en rooster ze in een broodrooster.
- Verdeel de mosselcurry over vier kommen of diepe borden en serveer met geroosterd naanbrood.
- Geniet van deze smaakvolle mosselcurry met naanbrood!