Noedelsoep met lente uitjes en gamba’s
Ingredients
- 3 lente-uitjes
- 100 g kerstomaatjes
- 1 visbouillontablet
- Wok Olie
- 200 g rauwe gepelde gamba’s
- 300 g gesneden spitskool
- 6 eetlepels Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja
- ½ zak Conimex Wok Noedels
Instructions
- Snijd de lente-ui in stukjes.
- Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.
- Breng 750 ml water met de bouillontablet aan de kook.
- Roer tot de tablet is opgelost.
- Verhit een wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba’s 2 minuten.
- Voeg de spitskool toe en wok 1 minuut.
- Voeg de woksaus toe en wok nog 1 minuut.
- Voeg de bouillon toe en laat aan de kook komen.
- Voeg zodra deze kookt de lente-ui, de kerstomaatjes en de noedels toe en laat 2 minuten meekoken.
- Schep de noedelsoep in de kommen.