Oosterse mieschotel

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 125 gram Chinese eiermie
  • 2 varkensschnitzels
  • 1 eetlepel roerbakolie
  • 1 zak oosterse wokgroente diepvries 375 g
  • 2 eetlepels sojasaus

Instructies

  • In pan ruim water met zout aan de kook brengen.
  • Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Schnitzels in reepjes snijden.
  • In wok olie verhitten en vlees ca. 5 minuten roerbakken.
  • Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie warmhouden.
  • In bakvet groentemix ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
  • Vlees en sojasaus toevoegen en nog ca. 2 minuten verwarmen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Uitgelekte mie en groentemengsel over twee warme borden verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Mie / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Oosters