Panna cotta met honing en agar agar

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 ml room
  • vanillepeul het merg er van
  • 30 ml akaziahhoning
  • 1 tl Agar-Agar
  • 500 g seizoensfruit
  • paar blaadjes munt

eventueel:

  • honing

Instructies

  • 15 minuten + tijd om af te koelen.
  • Kook de room met de vanille, de honing en de agar-agar 3 minuten.
  • Schenk de room in kleine, met water uitgespoelde of met boter bestreken, kommetjes, en laat ze in de koelkast 6 uur lang opstijven.
  • Kook het fruit met eventueel wat honing tot ze zacht zijn geworden.
  • Druk het fruit door een fijne zeef.
  • Verdeel de gruitsaus over bordjes en zet daar de panna cotta op.
  • Versier met wat vers fruit en eventueel munt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert / Zuivel
Land van herkomst Italië