Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 JAN pannenkoeken
- 4 eetlepel(s) pesto spread
- 4 blaadjes Hollandse sla
- 200 g kant-en-klaar gegaarde kipreepjes
- 1 rijpe avocado
- ½ citroen
Instructies
- Bereid de pannenkoeken volgens instructie op de verpakking.
- Bestrijk elke pannenkoek met wat pesto spread.
- Leg in het midden van elke pannenkoek een blaadje sla en beleg met kipreepjes.
- Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil met een lepel en snijd in lange repen. Leg op de kip en sprenkel met citroensap en zout en peper.
- Vouw of rol de pannenkoek dicht tot een wrap.
- Herhaal met de andere pannenkoeken.
- Snij de pannenkoeken in hapklare stukjes en serveer op een schaal.
Notities / Tips / Wijnadvies
ook lekker als lunchgerecht!