Paprikarolletjes met geitenkaas

Paprikarolletjes met geitenkaas

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 grote rode paprika's
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • ½ citroen
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 2 takjes oregano
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Was de paprika's, maak ze schoon en snijd ze in de lengte in acht plakken.
  • Verhit in een pan 3 eetlepels olie en laat en de paprika's afgedekt in ca. 10 minuten gaarstoven.
  • Boen intussen de citroen schoon en rasp 1 theelepel van de schil.
  • Verkruimel de geitenkaas boven een kom.
  • Knip de oregano fijn boven de geitenkaas.
  • Schep de geraspte citroenschil en 1 eetlepel olie erdoor.
  • Breng op smaak met enkele druppels citroensap en veel peper.
  • Schep op elk stuk paprika een eetlepel geitenkaas.
  • Rol de paprika's op (aan de smalle kant beginnen) en zet elk rolletje vast met een cocktailprikker.
  • Leg de rolletjes in een lage schaal.
  • Laat ze ca. ½ uur laten staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Tapas
Land van herkomst Spanje