Pasta met kip en zongedroogde tomaat
Snel te maken
Equipment
Ingrediënten
- 400 g penne pasta
- 1 ratatouillepakket ca. 1 kg
- 1 schaal kipfilet ca. 350 g
- 5 eetlepel(s) olijfolie
- 150 ml vleesbouillon van ¼ tablet
- 8 zongedroogde tomaten in olie pot à 180 g
Instructies
- Penne volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Aubergine, courgette, paprika en tomaat schoonmaken en in stukjes snijden.
- Ui pellen en snipperen. Knoflook pellen en fijnsnijden.
- Tijmblaadjes van takje rissen.
- Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. In braadpan olie verhitten en kipblokjes rondom bruinbakken.
- Groenten en tijm toevoegen en 5 minuten roerbakken.
- Bouillon toevoegen, aan de kook brengen en groenten ca. 15 minuten stoven.
- Gedroogde tomaten in stukjes snijden en toevoegen.
- Saus en penne mengen en met zout en peper op smaak brengen.