Pasta met ricotta en rivierkreeftjes

Pasta met ricotta en rivierkreeftjes

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 courgettes
  • 2 bakken verse tagliatelle à 250 g
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • ½ zakje verse Italiaanse kruiden à 20 g
  • 1 cup groene pesto 100 g
  • 1 cup ricotta kaas 250 g
  • 2 bak rivierkreeftjes à 100 g

Instructies

  • Uien pellen en snipperen.
  • Courgettes wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • In braadpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten.
  • Tijmblaadjes van takjes rissen, rest van kruiden fijnhakken.
  • Courgettes en kruiden toevoegen aan ui en ca. 4 minuten bakken.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Tagliatelle, pesto, ricotta en rivierkreeftjes in pan mengen.
  • Tagliatelle en groente apart serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Pasta / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Italië