Pasta met tonijnsaus en rucola
In een kwartier kun je aan tafel voor deze pasta met artisjok en tonijn. uit de Allerhande van 2002
Ingrediënten
- 400 g penne rigate
- 400 g artisjokharten
- 370 g tonijn in olijfolie
- 225 g Napoletanasaus met basilicum bakje
- 70 g rucola
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Laat de artisjokharten uitlekken en deel in vieren.
- Giet de tonijn af en verbrokkel met een vork.
- Vang per blikje 1 el olie op.
- Verhit in een wok of koekenpan de olie (uit het blikje tonijn).
- Roerbak de artisjokharten ca. 2 min.
- Voeg de tonijn en de pastasaus toe.
- Verwarm de saus ca. 3 min. zachtjes.
- Schep de pasta door de saus.
- Halveer de rucola en meng door de pasta.