Pastasalade met zalm

Pastasalade met zalm

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g spirelli pasta
  • zout
  • 250 g sperziebonen gehalveerd
  • 1 prei in dunne ringetjes
  • 2 blikjes zalm
  • eetlepel(s) olijfolie
  • 3 eetlepel(s) groene pesto Grand’Italia
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 5 stengels bleekselderij in dunne plakjes
  • peper
  • 3 eetlepel(s) basilicum geknipt

Instructies

  • Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Giet hem af onder koud stromend water en laat hem uitlekken.
  • Kook de sperziebonen 7 minuten in water met zout, voeg na 5 minuten koken de prei toe.
  • Giet de groenten af en spoel ze onder koud stromend water.
  • Laat ze uitlekken.
  • Verwijder de velletjes en de graatjes van de vis en verdeel de vis in stukjes.
  • Roer de olie met de pesto door elkaar.
  • Schep de pasta met de sperziebonen, de prei, de ui, de bleekselderij en het pestomengsel door elkaar.
  • Schep de vis er voorzichtig door en breng op smaak met peper en zout.
  • Bestrooi met het basilicum.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies: Andes Peaks Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Salade / Vis