Pate met oesterzwamdressing

Pate met oesterzwamdressing

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • keukenpapier

Ingrediënten

  • ½ krop eikenbladsla
  • 8 eetlepel(s) walnootolie royal mail
  • 3 eetlepel(s) rode wijnazijn
  • 1 theelepel mosterd
  • ½ theelepel suiker
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • ¼ bakje oesterzwammen a 150 g
  • 4 plakken pate aux noix a ca. 75 g

Instructies

  • Voorbereiden:
  • la schoonmaken, wassen en laten uitlekken.
  • Olie, azijn, mosterd, suiker, zout en peper tot dressing roeren.
  • Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en heel fijn snijden.
  • Door dressing roeren en ca. 5 minuten wegzetten.
  • Bereiden:
  • Sla over de bordjes verdelen.
  • Pateplakken in midden erop leggen.
  • Oesterzwamdressing erover scheppen.
  • Serveren met toast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Voorgerechten