Penne met mediterrane groentemix en ansjovis

Penne met mediterrane groentemix en ansjovis

Allerhande 2002
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 48 g
  • 400 g penne pasta
  • 1 zak groentemix aubergine bleekselderij en tomaat (diepvries
  • 300 g spinazie panklare
  • 100 gr Parrano geraspt

Instructies

  • In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen.
  • Ansjovis afgieten (olie opvangen) en in stukjes snijden.
  • Penne in 10-12 minuten beetgaar koken.
  • In wok of hapjespan 1 eetlepel Ansjovisolie verhitten.
  • Ansjovis en bevroren groentemix toevoegen en geheel ca. 8 minuten op hoog vuur roerbakken.
  • Grove steeltjes van spinazie plukken.
  • Halverwege baktijd spinazie toevoegen en meebakken tot spinazie geslonken is. Pasta afgieten en door groentemix scheppen.
  • Pasta over vier diepe borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas.

Notities / Tips / Wijnadvies

Voedingswaarden:
energie 535 kcal
eiwit 26 g
koolhydraten 76 g
vet 15 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Roerbakken / Wokken / Vis
Land van herkomst Mediterraan
Extra aanwijzing Snel te maken