Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 48 g
- 400 g penne pasta
- 1 zak groentemix aubergine bleekselderij en tomaat (diepvries
- 300 g spinazie panklare
- 100 gr Parrano geraspt
Instructies
- In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen.
- Ansjovis afgieten (olie opvangen) en in stukjes snijden.
- Penne in 10-12 minuten beetgaar koken.
- In wok of hapjespan 1 eetlepel Ansjovisolie verhitten.
- Ansjovis en bevroren groentemix toevoegen en geheel ca. 8 minuten op hoog vuur roerbakken.
- Grove steeltjes van spinazie plukken.
- Halverwege baktijd spinazie toevoegen en meebakken tot spinazie geslonken is. Pasta afgieten en door groentemix scheppen.
- Pasta over vier diepe borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden:
energie 535 kcal
eiwit 26 g
koolhydraten 76 g
vet 15 g
energie 535 kcal
eiwit 26 g
koolhydraten 76 g
vet 15 g