Penne met spek spinazie roomsaus
Snel te maken.
Equipment
Ingrediënten
- 300 g penne pasta
- 1 pak bladspinazie gesneden diepvries, 450 g
- 5 gedroogde tomaten op olie potje à 180 g
- 3 bosuitjes
- 1 duopakje magere spekreepjes ca. 250 g
- 1 pakje crème fraîche 200 ml
Instructies
- Pasta in ca. 12 minuten beetgaar koken.
- Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Gedroogde tomaten in reepjes snijden.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden.
- In droge koekenpan spekreepjes ca. 5 minuten bakken.
- Crème fraîche, tomaten en bosuitjes toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
- Spinazie door spekmengsel scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
- Pasta afgieten en serveren met saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met geraspte pittige kaas.