Penne met spek spinazie roomsaus

Penne met spek spinazie roomsaus

Snel te maken.
Porties: + personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 g penne pasta
  • 1 pak bladspinazie gesneden diepvries, 450 g
  • 5 gedroogde tomaten op olie potje à 180 g
  • 3 bosuitjes
  • 1 duopakje magere spekreepjes ca. 250 g
  • 1 pakje crème fraîche 200 ml

Instructies

  • Pasta in ca. 12 minuten beetgaar koken.
  • Spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Gedroogde tomaten in reepjes snijden.
  • Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden.
  • In droge koekenpan spekreepjes ca. 5 minuten bakken.
  • Crème fraîche, tomaten en bosuitjes toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
  • Spinazie door spekmengsel scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
  • Pasta afgieten en serveren met saus.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met geraspte pittige kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Italië