Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 gram witvis filetin grote stukken
- 8 eetlepel(s) bloem
- 3 citroenen het Sap er van
- Bosje uien groene gesnipperd
- 3 teentjes knoflook gesnipperd
- 4 laurierbladeren
- 10 olijven grof gehakt
- 2 rode pepers gesnipperd
- 8 eetlepel(s) olijfolie
Instructies
- Bestrooi de stukken vis met het sap van 1 citroen en rol ze door de bloem.
- Bak ze gaar, ongeveer 5 minuten aan elke kant.
- Meng de overgebleven ingrediënten, giet dit mengsel over de vis en schep het voorzichtig om.
- Doe de vis en de saus in een grote glazen pot en zet deze een dag en een nacht in de koelkast.
- Haal de vis er een uur voor het eten uit en garneer de schotel met partjes citroen en olijven.