Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 4 kalkoenburgers met paprika
- 100 g blue stilton of andere blauwaderkaas
- ¼ krop ijsbergsla
- 4 shoarmabroodjes afbakbrood
- 4 eetlepels tomatenketchup
Instructies
- In koekenpan olie verhitten en kalkoenburgers in ca. 10 minuten gaar bakken. Bakplaat met bakpapier bekleden.
- Burgers op bakplaat leggen (bij bereiding lang van tevoren burgers eerst in bakpapier verpakt in koelkast bewaren).
- Oven voorverwarmen op 220 °C.
- Stilton in plakjes snijden en over burgers verdelen.
- Sla in flinterdunne reepjes snijden.
- Broodjes en kalkoenburgers in oven schuiven.
- Na ca. 5 minuten broodjes uit oven nemen en bijna geheel opensnijden.
- Binnenkant besmeren met ketchup.
- Hete kalkoenburgers uit oven nemen, in broodjes leggen, garneren met slareepjes.
Voedingswaarden
Calories: 380 kcal | koolhydraten: 28 g | Protein: 23 g | Vet: 19 g