Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- garnalen ontdooid / mosselen
- 1 Spaanse peper
- Chilisaus
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- verse peterselie
- TIP:
- Ook heerlijk als gerechtje bij het gourmetten!
Instructies
- Maak de knoflook schoon.
- Haal de zaadlijsten uit de peper en snijd in grove stukken.
- Doe de knoflook, peper, een paar takjes peterselie, een scheut olijfolie en flink wat Chilisaus in de blender en maal alles fijn.
- Doe de marinade in een bakje en leg hierin de garnalen/mosselen voor ongeveer 2 uur.
- Wok de garnalen/mosselen op middelhoog vuur totdat de marinade begint te karamelliseren.
- Serveer de garnalen/mosselen warm en schep er iets van de gekaramelliseerde saus overheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Ook heerlijk als gerechtje bij het gourmetten!