Pizza met gegrilde kip

Pizza met gegrilde kip

Allerhande 2002
Porties: 1 persoon
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pizza mozzarella/groente biologisch
  • 1 rode ui biologisch
  • ½ bakje cherrytomaatjes a 250 g, biologisch
  • 1 kipfilet biologisch
  • 1 zakje rucolasla 30 g, biologisch

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 220 °C.
  • Pizza uit doos nemen en ca. 10 minuten laten ontdooien.
  • Ui pellen, halveren en in dunne plakken snijden.
  • Plakken loshalen en over pizza strooien.
  • Cherrytomaatjes schoonmaken, halveren en met snijvlak op pizza leggen.
  • Pizza in midden van oven 8-10 minuten bakken tot kaas gesmolten is en deegrand goudbruin kleurt.
  • Intussen kipfilet in smalle repen snijden.
  • Grillpan verhitten tot gloeiend heet.
  • Kip in 2-3 minuten perkant bruin en gaar grillen.
  • Steeltjes van rucola plukken.
  • Pizza uit oven nemen en beleggen met gegrilde kiprepen en rucola.

Voedingswaarden

Calories: 815 kcal | koolhydraten: 94 g | Protein: 50 g | Vet: 28 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kip / Pizza
Land van herkomst Italië