Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 pizza mozzarella/groente biologisch
- 1 rode ui biologisch
- ½ bakje cherrytomaatjes a 250 g, biologisch
- 1 kipfilet biologisch
- 1 zakje rucolasla 30 g, biologisch
Instructies
- Oven voorverwarmen op 220 °C.
- Pizza uit doos nemen en ca. 10 minuten laten ontdooien.
- Ui pellen, halveren en in dunne plakken snijden.
- Plakken loshalen en over pizza strooien.
- Cherrytomaatjes schoonmaken, halveren en met snijvlak op pizza leggen.
- Pizza in midden van oven 8-10 minuten bakken tot kaas gesmolten is en deegrand goudbruin kleurt.
- Intussen kipfilet in smalle repen snijden.
- Grillpan verhitten tot gloeiend heet.
- Kip in 2-3 minuten perkant bruin en gaar grillen.
- Steeltjes van rucola plukken.
- Pizza uit oven nemen en beleggen met gegrilde kiprepen en rucola.
Voedingswaarden
Calories: 815 kcal | koolhydraten: 94 g | Protein: 50 g | Vet: 28 g