Pommes de terre farci

Pommes de terre farci

Aardappelen gevuld met liason
Porties: 8
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 grote aardappels
  • 2 deciliter liaison
  • 5 gram truffelpasta
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak

Instructies

  • Was de aardappelen, halveer ze en hol beide helften uit met behulp van een Parisienneboor.
  • Bestrooi de aardappelen met zout en stoom ze gedurende 8 minuten in de steamer tot ze gaar zijn.
  • Breng de liaison op smaak met peper, zout en truffelpasta.
  • Vul de uitgeholde aardappelen met de bereide liaison.
  • Bak de gevulde aardappelen ten slotte gedurende 10 minuten af op 150°C in de convectomatie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de gevulde aardappelen als bijgerecht bij een hoofdmaaltijd of als een elegant voorgerecht. Geniet van deze heerlijke en verfijnde smaakcombinatie!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Hoofdgerechten / Voorgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch