Ravioli in bouillon

Ravioli in bouillon

Porties: +
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Kook de andijvie 5 minuten in een bodempje water.
  • Laat uitlekken en afkoelen.
  • Verhit de boter in een koekenpan, bak het gehakt rul en breng op smaak met zout en peper.
  • Hak de mortadella en de andijvie fijn.
  • Meng hier het gehakt, het broodkruim en de losgeklopte eieren door en breng op smaak met nootmuskaat, de marjoraan en 1 eetlepel Parmezaanse kaas.
  • Rol de helft van het pastadeeg tot een dunne lap uit en verdeel de vulling in kleine hoopjes over het pastavel met een tussenruimte van 3 cm.
  • Rol de rest van de pasta uit tot een lap en leg die eroverheen.
  • Druk het vel rondom de vullingen stevig aan.
  • Maak met een deegradertje de pastakussentjes van elkaar los en laat ze 1 uur drogen.
  • Breng de bouillon aan de kook.
  • Doe er 1/3 van de ravioli in en kook ze in 3 minuten gaar.
  • Haal ze eruit en kook de rest van de ravioli op dezelfde manier.
  • Doe de ravioli in soepborden en schenk de bouillon erover.
  • Bestrooi met de rest van de kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep
Land van herkomst Italië