Roggebrood vingers

Aller Hande 1997
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eetlepels boter zachte of margarine
  • 11/2 eetlepel mosterd
  • 10 sneetjes roggebrood
  • 4 plakken jonge kaas
  • 8 plakken katenspek

Instructies

  • Bereiden: In kommetje boter en mosterd goed door elkaar roeren.
  • Roggebrood aan één zijde met boter besmeren.
  • Korstjes van kaas snijden en plakjes kaas bijsnijden tot grootte van sneetjes roggebrood.
  • 1 Sneetje roggebrood beleggen met plakje kaas.
  • Hierop 1 sneetje roggebrood met besmeerde zijde onder erop leggen.
  • Bovenzijde besmeren met boter en beleggen met 2 plakjes spek.
  • Hierop weer 1 sneetje roggebrood met besmeerde zijde onder erop leggen. Bovenzijde besmeren met boter en beleggen met 1 plakje kaas.
  • Hierop weer 1 sneetje roggebrood met besmeerde zijde onder erop leggen. Bovenzijde besmeren met boter en beleggen met 2 plakjes spek.
  • Laatste sneetje roggebrood met besmeerde zijde onder erop leggen.
  • Stapel licht aandrukken en in 6 repen snijden.
  • Dit nogmaals herhalen en zo tweede stapeltje maken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Lunch
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch