Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de broccoliroosjes van de stronk en blancheer ze in ruim kokend water met zout in ca. 3 minuten beetgaar.
- Laat de broccoli uitlekken in een vergiet.
- Snijd de ui in dunne partjes en de paprika in stukken.
- Smelt de boter in een pan en fruit de ui en paprika ca. 5 minuten op laag vuur.
- Was de citroen en rasp de schil.
- Pers hem daarna uit.
- Snijd de kabeljauw en de zalmfilet in stukken van ca. 3 x 3 cm en besprenkel ze met het citroensap.
- Roer in een grote kom de MonChou met de slagroom, tijm, zout, peper, de citroenrasp en een snuf nootmuskaat door elkaar.
- Schep de broccoli, kabeljauw, zalm, mosselen, garnalen en het ui-paprikamengsel erdoor en vul hiermee een ondiepe ovenschaal.
Afwerking:
- Strooi de geraspte kaas erover en bak de visschotel in de oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met aardappelpuree en een salade van wortel en kervel.