Romige Bosvruchten Coupe
Een heerlijk romig dessert met frisse bosvruchten, romige yoghurt en een vleugje kaneel. Perfect om samen van te genieten!
Equipment
- Staafmixer of keukenmachine
- Groot glas of glazen schaal
- 2 rietjes
Ingrediënten
- 250 g gemengde diepvries bosvruchten
- 2 bolletjes vanille-ijs
- 2 dl yoghurt
- ¼ theelepel Silvo Kaneel Gemalen
Instructies
- Laat de diepvries bosvruchten licht ontdooien.
- Doe de bosvruchten, vanille-ijs, yoghurt en kaneel in een mengkom of keukenmachine.
- Mix het geheel met een staafmixer of keukenmachine op de hoogste stand tot een romige drank.
- Schenk de romige drank in een groot glas of een mooie glazen schaal.
- Voeg twee rietjes toe en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer deze romige bosvruchtencoupe met een extra toefje slagroom en een paar verse muntblaadjes voor een feestelijke finishing touch.
Wijnadvies:
Een zoete, mousserende dessertwijn zoals een Moscato d'Asti sluit perfect aan bij de romige en fruitige smaken van dit nagerecht.
Voedingswaarden
Calories: 220 kcal | koolhydraten: 38 g | Protein: 4 g | Vet: 6 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 30 g