Romige Eiersalade met een Twist

Deze romige eiersalade is heerlijk op toast of als vulling voor sandwiches.
Porties: 4 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 12 eieren
  • 4 grote uien
  • 3 teentjes knoflook
  • Mayonaise
  • Pindakaas
  • Ketchup
  • Peper
  • Zout

Instructies

  • Kook de eieren hard in ongeveer 8 à 10 minuten.
  • Pel ze en laat ze afkoelen.
  • Snijd de uien in kleine blokjes en hak de knoflookteentjes fijn.
  • Snijd de eieren, inclusief eigeel, in blokjes.
  • Meng alle ingrediënten door elkaar: voeg 1 eetlepel pindakaas, een klein beetje ketchup en ongeveer 3 eetlepels mayonaise toe.
  • Roer goed door, breng op smaak met peper en zout.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Geniet ervan met een glas lichte, frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Salade
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch