Romige Knolselderijpuree
Deze romige knolselderijpuree is het perfecte bijgerecht voor elke hoofdmaaltijd. Het is eenvoudig te maken en zit boordevol smaak door de toevoeging van crème fraîche, zout en peper.
Equipment
- kookpan
- pureestamper
Instructies
- Snijd de grote knolselderij in blokjes.
- Kook de knolselderijblokjes in ruim gezouten water gedurende 25 minuten.
- Laat de gekookte knolselderij uitlekken en pureer deze.
- Roer de crème fraîche door de knolselderijpuree.
- Breng de puree op smaak met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de knolselderijpuree als smakelijk bijgerecht bij je hoofdmaaltijd
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte Chardonnay past goed bij de romige smaak van deze knolselderijpuree.Voedingswaarden
Calories: 110 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 2 g | Vet: 7 g | Zout: 1 g | Sugar: 1 g