Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan op matig vuur.
Bak de champignons gedurende 10 minuten, af en toe omscheppen, tot ze gaar zijn.
Verwarm in een steelpan de crème fraîche.
Roer het kruidenbouillonpoeder en de geraspte kaas erdoor en blijf roeren tot de kaas gesmolten is.
Breng de saus op smaak met peper en eventueel zout.
Kook intussen de pappardelle pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af in een vergiet.
Voeg de hamreepjes en fijngehakte peterselie toe aan de champignons en bak ze 1 minuut mee.
Meng de gekookte pappardelle door de champignons en ham.
Verdeel de pasta over vier borden en schep de kaassaus erover.
Serveer met een salade van eikenbladslamelange en tomaten.
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij dit gerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Romige Pappardelle met Paddestoelen