Romige Ravigotesaus met Visfrietjes
Ingrediënten
Ingrediënten voor de Ravigotesaus:
- 20 sprietjes bieslook
- 8 kleine augurken
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel crème fraîche
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 sjalotje
- 1 theelepel gedroogde fijngehakte dragon
- 1 theelepel mosterd
- Peper naar smaak
- Zout naar smaak
Optioneel:
- Visfrietjes
Instructies
- Pel en snijd het sjalotje in halve ringen.
- Snijd de augurkjes in plakken.
- Hak de bieslook fijn en hak kort de kappertjes.
- Je kunt ervoor kiezen om de ingrediënten grof te houden of fijner te snijden, afhankelijk van je voorkeur.
- Meng in een mengkom de gesneden sjalot, augurk, bieslook, kappertjes, gedroogde dragon, mosterd, zout, peper, crème fraîche en mayonaise met behulp van een siliconen spatel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de romige ravigotesaus met bijvoorbeeld visfrietjes, kibbeling, lekkerbek of een andere gebakken vis.
Wijnadvies:
Een frisse, lichte witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio past goed bij de romige ravigotesaus en de gebakken vis.