Romige Ravigotesaus met Visfrietjes

Porties: 1 schaaltje
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Ingrediënten voor de Ravigotesaus:

  • 20 sprietjes bieslook
  • 8 kleine augurken
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 sjalotje
  • 1 theelepel gedroogde fijngehakte dragon
  • 1 theelepel mosterd
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak

Optioneel:

  • Visfrietjes

Instructies

  • Pel en snijd het sjalotje in halve ringen.
  • Snijd de augurkjes in plakken.
  • Hak de bieslook fijn en hak kort de kappertjes.
  • Je kunt ervoor kiezen om de ingrediënten grof te houden of fijner te snijden, afhankelijk van je voorkeur.
  • Meng in een mengkom de gesneden sjalot, augurk, bieslook, kappertjes, gedroogde dragon, mosterd, zout, peper, crème fraîche en mayonaise met behulp van een siliconen spatel.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de romige ravigotesaus met bijvoorbeeld visfrietjes, kibbeling, lekkerbek of een andere gebakken vis.
Wijnadvies:
Een frisse, lichte witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio past goed bij de romige ravigotesaus en de gebakken vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus / Tussendoortje / Vis