Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Steeltjes van 2 portobello's snijden.
Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel).
Peterselie fijn hakken.
Ravioli in ruim water met zout ca. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken.
Sjalotje pellen en fijn snipperen.
Knoflook pellen.
In grote koekenpan olie verhitten.
Sjalot en uitgeperste knolook fruiten.
Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken.
Afblussen met scheutje sherry.
(In magnetron) kaassaus verwarmen.
Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen.
Portobello erover verdelen.
Royaal bestrooien met peper en peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Romige ravioli met portobello