Romige ravioli met portobello

Romige ravioli met portobello

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 portobello champignons of bakje kastanjechampignons
  • verse peterselie naar smaak
  • 1 pak Ravioli con funghi porcini pasta 250 g
  • 1 sjalotje
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • sherry
  • 1 pot 4 formaggisaus kaassaus 260 g
  • zout
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Steeltjes van 2 portobello's snijden.
  • Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel).
  • Peterselie fijn hakken.
  • Ravioli in ruim water met zout ca. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken.
  • Sjalotje pellen en fijn snipperen.
  • Knoflook pellen.
  • In grote koekenpan olie verhitten.
  • Sjalot en uitgeperste knolook fruiten.
  • Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken.
  • Afblussen met scheutje sherry.
  • (In magnetron) kaassaus verwarmen.
  • Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen.
  • Portobello erover verdelen.
  • Royaal bestrooien met peper en peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Voorgerechten
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch