Romige Tagliatelle met Broccoli en Oude Kaas
Geniet van deze romige tagliatelle met knapperige broccoli, gesmolten oude kaas en een vleugje basilicum. Een snel en smaakvol pastagerecht!
Equipment
- kookpan
Ingrediënten
Instructies
- Breng een ruime pan water met zout aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 5 minuten tot ze goudgeel zijn.
- Kook intussen de broccoli 5 minuten in kokend water met zout en giet af.
- Giet de tagliatelle af en meng met het uimengsel en de broccoli.
- Voeg de room culinair en de geraspte oude kaas toe en meng goed door.
- Breng op smaak met peper en strooi de fijngeknipte basilicum erover.
- Serveer direct en geniet van dit heerlijke pastagerecht!
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met een frisse groene salade en knapperig ciabattabrood met olijfolie.Wijnadvies:
Een lichte, fruitige rode wijn zoals Valpolicella Terre di Verona past uitstekend bij dit gerecht.Voedingswaarden
Calories: 520 kcal | koolhydraten: 62 g | Protein: 18 g | Vet: 22 g | Zout: 1.4 g | Sugar: 5 g