Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Meng in een hapjespan de tomatenblokjes en pastasaus en laat dit iets inkoken.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Bak de salami in een droge koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur krokant.
Voeg de plakjes knoflook toe en bak deze goudbruin.
Laat tweederde van de spinazie in gedeelten slinken in de tomatensaus.
Giet de tagliatelle af en meng deze met de overgebleven spinazie, gebakken salami, knoflook en bakvet.
Verdeel de romige tomatensaus over de borden.
Leg de tagliatelle in een cirkelvorm op de saus en bestrooi het geheel met peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Romige Tagliatelle met Salami en Spinazie in Tomatensaus