Romige Tomatenspaghetti met Groenteburgers en Pecannoten

Romige tomatenspaghetti met een rijke tomaten-mascarponesaus, geserveerd met knapperige groenteburgers en gehakte pecannoten. Op een rustieke keramische schaal, gegarneerd met verse kruiden en sfeervol gepresenteerd op een houten tafel met natuurlijke belichting.

Romige Tomatenspaghetti met Groenteburgers en Pecannoten

Een heerlijke vegetarische tomatenspaghetti met een romige saus, knapperige pecannoten en hartige groenteburgers. Perfect voor een snelle en voedzame maaltijd!
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 2 el olijfolie
  • 2 potten tomatensaus à 185 g
  • 2 schaaltjes groenteburger à 150 g
  • 2 zakken boontjesmix à 250 g
  • 50 g ongezouten pecannoten

Instructies

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Kook de boontjesmix in 5 minuten beetgaar.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de groenteburgers in 5 minuten goudbruin.
  • Hak de pecannoten grof.
  • Meng de tomatensaus en mascarponesaus met de noten door de gekookte spaghetti.
  • Verwarm het geheel goed door.
  • Serveer de romige tomatenspaghetti met de gebakken groenteburgers en de boontjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Garneer met extra pecannoten en een handje verse basilicum voor extra smaak.
Wijnadvies:
Een Italiaanse Chianti Classico vormt een mooie aanvulling op de rijke smaken van de tomaten-mascarponesaus.

Voedingswaarden

Calories: 580 kcal | koolhydraten: 68 g | Protein: 18 g | Vet: 26 g | Zout: 1.9 g | Sugar: 10 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Noten / Pasta / Vleesvervangers
Land van herkomst Italië
Jaargetijde: Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch