Romige Tomatenspaghetti met Groenteburgers en Pecannoten
Een heerlijke vegetarische tomatenspaghetti met een romige saus, knapperige pecannoten en hartige groenteburgers. Perfect voor een snelle en voedzame maaltijd!
Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 2 el olijfolie
- 2 potten tomatensaus à 185 g
- 2 schaaltjes groenteburger à 150 g
- 2 zakken boontjesmix à 250 g
- 50 g ongezouten pecannoten
Instructies
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de boontjesmix in 5 minuten beetgaar.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de groenteburgers in 5 minuten goudbruin.
- Hak de pecannoten grof.
- Meng de tomatensaus en mascarponesaus met de noten door de gekookte spaghetti.
- Verwarm het geheel goed door.
- Serveer de romige tomatenspaghetti met de gebakken groenteburgers en de boontjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Garneer met extra pecannoten en een handje verse basilicum voor extra smaak.
Wijnadvies:
Een Italiaanse Chianti Classico vormt een mooie aanvulling op de rijke smaken van de tomaten-mascarponesaus.
Voedingswaarden
Calories: 580 kcal | koolhydraten: 68 g | Protein: 18 g | Vet: 26 g | Zout: 1.9 g | Sugar: 10 g